Over Ons


't Kloeftje Stalhille

Bistro -   Tea Room

Welkom in"'t Kloeftje"

 

Welkom in de vernieuwde "bistro 't kloeftje" in de dorpskern aan de kerk van Stalhille.

Door Stalhille lopen er tal van fietsroutes. Het polderdorp is dan ook een ideale stop voor recreanten.

 

Na een totaalrenovatie startten Bart en Chantal eind juni 2013 met de bistro 't kloeftje. Chantal heeft als dochter van de bakkerij Medard in de St. Amandsstraat te Brugge en als uitbaatster van de broodjeszaak Humpty Dumpty ook in dezelfde straat, haar strepen verdient als succesvol onderneemster. Bart reilt en zeilt al meer dan drie decennia in de horeca als hard werkende kracht.

 

't kloeftje is al bijna een eeuw een klinkende naam in Stalhille. In bistro 't kloeftje is het heerlijk tafelen in een zeer aangenaam en gezellig kader. Op de zonnige binnenterras kun je ook genieten van huisgemaakte pannenkoeken en brusselse wafels. Gezellig keuvelen met een streekbier, Voor een huisbereide snack ; vers slaatje met mechelse koekoek ; gefrituurde tongscharfilets met zijn slaatje en tartaar ; cannelloni van het huis ; garnaalkroketjes,ben je in 't kloeftje op het juiste adres.

 

Sinds kort slaagde Bart voor het examen restaurateur of traiteur-banketaannemer, waarbij hij de klanten kan verwennen met verse streek- en seizoensgebonden gerechten. Verse zeetong met handgeschilde frietjes en sla, Irish ribeye,Ribbetjes,.. staan alvast op de kaart. Suggesties van de chef behoren zeker tot een aanrader!!!!! Volgens marktaanbod: varkenswangetjes met Bernardusbier; varkenstong in madeira; kabeljauw op wijze van de chef; asperges op vlaamse wijze

 

Iedere vrijdag wordt er "ribbetjes à volonté" aangeboden, wegens succes is reservatie een noodzaak(0499/35.87.22), iedereen welkom!!!!

 

Stalhille is een typisch polderdorpje dat zijn oorsprong kent als zelfstandige parochie in 1249. Stalhille ligt op een boogscheut van de kust en Brugge.

 

Bistro 't kloeftje is open van dinsdag tot en met zondag. Winterperiode gesloten maandag en dinsdag. De keuken is doorlopend open van 11.30 tot 21.30u.

 

Groetjes Bart en Chantal